YourLenses - Allt du behöver veta om linsbutiken Yourlenses.com 

Yourlenses

Yourlenses Betyg: 10/10

Kontaktuppgifter

YourLenses BV
Box 1290
164 29 Kista
Öppetider kundtjänst: 09.00-17.00
E-mail: info@yourlenses.com
Fax: 020-120 40 40

Fraktinfo

Leveranssätt: Postpaket Leveranstid: 2-5 dagar Fraktkostnad:39 kr

Yourlenses

Butiksinfo - Yourlenses

YourLenses är ett aktiebolag som säljer linser on-line i stora delar av Europa. YourLenses affärsidé är enkel, att till bästa möjliga pris leverera kontaktlinser av högsta kvalitet till sina kunder. YourLenses garanterar att du får samma linsprodukt av samma märke som ordinerats av din optiker. När kontaktlinserna kommer till dig är de förseglade av tillverkaren. Vid eventuella tillverkningsdefekter garanterar de att du som kund inte belastas med några ytterligare kostnader. Yourlenses ersätter den skadade linsen eller återbetalar kostnaden för den skadade varan. Då YourLenses levererar betydligt större volymer än din lokala optiker kan de erbjuda sina kunder betydande rabatter.

 
1. Lenson

Lenson
Betyg:9/10
Betyg: 10/10Mer info om Lenson

Efter att tre år i rad ha blivit utsedd till årets e-handlare av PriceRunner så förstår man att kundsupport och service är Lensons måtto utöver att erbjuda bra priser på sitt utbud av linser.

Lenson

2. Yourlenses

YourLenses
Betyg:9/10
Betyg: 9/10Mer info om Yourlenses

Yourlenses är en av de återförsäljare på nätet som håller lägst priser utan att för den sakens skull tumma på servicen. Genom att erbjuda en slimmad tjänst så kan man hålla nere priserna ordentligt till förmån för dig som kund.

YourLenses