LowPriceOptics – Billigare linser kan du inte hitta 

Lowpriceoptics

Lowpriceoptics Betyg: 9/10

Kontaktuppgifter

Lowpriceoptics
E-mail: kundtjanst@lowpriceoptics.se

Fraktinfo

Leveranssätt: A-post Leveranstid: 3-7 dagar Fraktkostnad:50 kr

Lowpriceoptics

Butiksinfo - Lowpriceoptics

LowPriceOptics är en svensk återförsäljare av kontaktlinser som även har butiker i Norge och Finland. Affärsidén är att sälja linser till så billigt pris som möjligt genom att ha en slimmad organisation och nedskalad webbplats utan onödiga funktioner. Allt för att möjliggöra en så låg prisbild som möjligt för sina kunder. Utbudet av linser omfattar endagslinser, månadslinser, dygnetruntlinser, veckolinser och toriska linser med fokus på de mest populära varumärkena. Några färgade linser har man inte i sin butik. LowPriceOptics säljer genomgående originalprodukter från de ledande tillverkarna av kontaktlinser på marknaden.

 
1. Lenson

Lenson
Betyg:9/10
Betyg: 10/10Mer info om Lenson

Efter att tre år i rad ha blivit utsedd till årets e-handlare av PriceRunner så förstår man att kundsupport och service är Lensons måtto utöver att erbjuda bra priser på sitt utbud av linser.

Lenson

2. Yourlenses

YourLenses
Betyg:9/10
Betyg: 9/10Mer info om Yourlenses

Yourlenses är en av de återförsäljare på nätet som håller lägst priser utan att för den sakens skull tumma på servicen. Genom att erbjuda en slimmad tjänst så kan man hålla nere priserna ordentligt till förmån för dig som kund.

YourLenses