Månadslinser – Den traditionella linstypen 

Månadslinser

Korttidslinserna används i två till fyra veckor och är den mest traditionella samt förekommande linstypen. Månadslinsen är det vanligaste valet och den är i regel även det billigaste alternativet. Månadslinserna, liksom alla typer av korttidslinser kräver alltid noggrann skötsel.Skötsel och hantering

Hanteringen av månadslinserna, liksom av andra typer av korttidslinser, är förhållandevis enkel. Samtidigt kräver de daglig skötsel, då man genomför samma procedur varje dag. Korttidslinserna används i en månad eller två veckor, men tas alltid ut på kvällen för rengöring och förvaring i vätskefyllt linsetui över natten. Det är viktigt att alltid följa optikerns ordination vad gäller både skötsel och användande. Det varierar från individ till individ hur länge linserna kan användas innan de bör bytas ut.

Synfel

Månadslinserna klarar numer att korrigera för de allra flesta typer av synfel. Det finns linser för dem som är när- och översynta, linser som korrigerar ålderssynthet och en inte alltför hög grad av astigmatism.


1. Lenson

Lenson
Betyg:9/10
Betyg: 10/10Mer info om Lenson

Efter att tre år i rad ha blivit utsedd till årets e-handlare av PriceRunner så förstår man att kundsupport och service är Lensons måtto utöver att erbjuda bra priser på sitt utbud av linser.

Lenson

2. Yourlenses

YourLenses
Betyg:9/10
Betyg: 9/10Mer info om Yourlenses

Yourlenses är en av de återförsäljare på nätet som håller lägst priser utan att för den sakens skull tumma på servicen. Genom att erbjuda en slimmad tjänst så kan man hålla nere priserna ordentligt till förmån för dig som kund.

YourLenses