Endagslinser för enkelt och smidigt handhavande 

Endagslinser

Endagslinserna används under en dag, för att sedan kasseras och ersättas med ett nytt par dagen därpå. Vid användandet av endagslinser är risken för beläggning och bakterier på linserna minimerad. Beläggning på linserna i sin tur påverkar både komfort, i form av irritation i ögat, och synskärpa.Användaren

Endagslinser passar den användare som vill ha ett säkert och enkelt system med nya och fräscha linser varje dag och dessutom slippa hanteringen av linsetui och linsvätska. Linserna passar därmed utmärkt för den som vill leva ett liv fyllt av aktiviteter av olika slag, liksom mycket resande. Endagslinser är även ett lämpligt val då linserna bara används mer sporadiskt, kanske varvat med glasögon, eller endast vid specifika tillfällen såsom i samband med idrottande eller annan specifik aktivitet.

Skötsel och hantering

Hanteringen av endagslinserna är enklast tänkbara. Det krävs varken skötsel eller förvaring, då linserna används under dagen, för att sedan slängas. Dagen efter sätts ett helt nytt par kontaktlinser in.

Synfel

Idag finns det endagslinser som klarar korrigera de allra flesta synfel. Linserna kan slipas för att avhjälpa närsynthet och översynthet, men även astigmatism om graden inte är alltför hög.


1. Lenson

Lenson
Betyg:9/10
Betyg: 10/10Mer info om Lenson

Efter att tre år i rad ha blivit utsedd till årets e-handlare av PriceRunner så förstår man att kundsupport och service är Lensons måtto utöver att erbjuda bra priser på sitt utbud av linser.

Lenson

2. Yourlenses

YourLenses
Betyg:9/10
Betyg: 9/10Mer info om Yourlenses

Yourlenses är en av de återförsäljare på nätet som håller lägst priser utan att för den sakens skull tumma på servicen. Genom att erbjuda en slimmad tjänst så kan man hålla nere priserna ordentligt till förmån för dig som kund.

YourLenses